test

Sala de seminarii


Evenimente si intalniri de afaceri

 

Întâlniri și Evenimente Business

 
Indiferent dacă călătoriți pentru serviciu sau găzduiți o întâlnire, Pensiunea Casa Piedra înseamnă spațiu potrivit pentru afaceri.
 

Deveniți gazdă pentru următoarea dvs. sedință de vânzări, organizați fără grijă un seminar, un workshop sau o întâlnire de afaceri.

 

La Pensiunea Casa Piedra vă punem la dispoziție 2 săli unde puteți organiza cu succes evenimente corporate, seminarii, workshopuri sau școlarizări.

 

Sala de seminarii de la Casa Piedra are o capacitate de 20 locuri și este dotată cu toate condițiile necesare evenimentelor corporate, de la Wi-Fi gratuit, de mare viteză, aparatură de proiecție, imprimantă și sală pentru coffee break.

 

Sala de ședințe, cu o capacitate de 8 locuri, dotată cu de la Wi-Fi gratuit, de mare viteză, monitor de inalta rezoluție, poate găzdui întâlniri de afaceri, ședințe sau workshopuri restrânse, într-un ambient relaxant și intim.

 

Închirierea sălilor de seminarii sau ședințe este disponibilă pe zi, în baza unei programări prealabile. Pentru detalii și rezervări vă rugăm sa ne contactați telefonic la +40 772 242 789 sau +40 368 466 543, ori pe email la rezervări@casapiedra.ro

Inscrie-te

si primeste cele mai noi informatii

Language »